Lidmaatschap

We hebben ruime ervaring in het opleiden van duikers. Je kunt binnen de OSVD bijna alle duikcursussen volgen. Naast de opleidingen verzorgen we ook diverse leuke activiteiten. De OSVD heeft op de donderdagavond de wekelijkse clubavond. Tijdens deze avond wordt er training gegeven door onze eigen duikinstructeurs in het zwembad Rozengaarde van 21:30 tot 22:30. Deze training is gericht op het duiken. Er worden diverse nieuwe technieken geoefend en er wordt aan de conditie gewerkt. In de periode juni tot en met augustus vervalt de training in het zwembad en wordt er donderdagavond in de onze eigen duikplas gedoken. Het volgen van de trainingen draagt bij aan de duikvaardigheid, waardoor het duiken veiliger wordt.

Kosten

De kosten voor het lidmaatschap in 2022 bedragen € 167 en voor familieleden (dat wil zeggen meerdere leden op het zelfde huisadres) € 154. Bij een eerste inschrijving word er een eenmalig € 35 inschrijfgeld in rekening gebracht. Als lid van de NOB ontvang je elke maand het blad Onderwatersport. Daarbij zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen:

  • Lidmaatschap OSVD
  • Lidmaatschap NOB
  • Onbeperkt flesvullingen
  • Trainingen in het zwembad
  • Deelname aan evenementen

Daarnaast wordt er jaarlijks een reanimatiecursus en de medische keuring georganiseerd. De medische keuring geschied elke 3 jaar voor duikers onder de 50 jaar en jaarlijks voor duikers boven de 50 jaar. De kosten hiervan bedragen ongeveer 30 euro. De kosten voor de reanimatiecursus bedragen 25 euro voor de eerste cursus en 5 euro voor de jaarlijkse herhalingscursus.

Opleiding
Kosten
Inhoud van de opleiding
1*
€450
Inschrijfgeld, Contributie OSVD, Contributie NOB, reanimatiediploma, medische keuring, theorieboek 1*, registratiekaart 1* en logboek.
2*
€149
Theorieboek 2* en registratiekaart 2*
3*
€149
Theorieboek 3*, theorieboek redden, registratiekaart 3* en redden

Huren

Bent u nog niet in het bezit van een duikset? Geen probleem deze kunt u bij ons huren voor €275. Hier komt nog wel een borg van €50 bij maar deze krijgt u uiteraard bij geen schade aan de duikset weer terug.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse om lid te worden, dan kunt u de laatste donderdag van oktober eens komen kijken en een proefduik maken. Dit is geheel kostenloos, graag wel aanmelden via het contactformulier. De opleiding 1* begint kort na deze open avond. Mocht u al een brevet hebben dan bent u ook van harte welkom bij de OSVD. Ook als u een brevet heeft behaald bij een andere duikorganisatie dan bent u ook van harte welkom. Het is voor u dan ook mogelijk mee te doen aan de duikopleidingen die wij verzorgen. Ook is het mogelijk om op een ander tijdstip een keertje mee te trainen, mocht u dit willen, stuur dan een bericht via het contactformulier. Als je duiken bij onze vereniging leuk lijkt en als je graag lid wil worden vul dan even ons inschrijfformulier in en stuur deze naar aanmelden@osvd.nl